Kahve falında eşini düşerken görmek

Kahve falında eşini düşerken görmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, kendini yiyip bitireceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini düşerken gördüyseniz:

  • Kaliteye önem vermeniz gerekiyor.

Kahve falında eşinin dişinin düştüğünü görmek düşmanından uzak olacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, yeni iş teklifleri alacağına işarettir.

Kahve falında eşinin yüksekten düştüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin denize düştüğünü görmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında eşinin balkondan düştüğünü görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin çukura düştüğünü görmek arkadaştan görülecek faydaya, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin suya düştüğünü görmek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin camdan düştüğünü görmek övgü dolu sözler duyacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top