Kahve falında başkasının düğünü görmek

Kahve falında başkasının düğünü görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının düğünü gördüyseniz:

  • Eviniz, yaşadığınız yer ya da ailenizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında düğünde altın görmek mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sessiz düğün görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında kraliyet düğünü görmek elindekileri de kaptıracağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen kişinin düğününü görmek tatsızlık olacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik giyip düğün yapmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı düğün görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşiyle düğün yapmak gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının düğününü görmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top