Kahve falında ölen kişinin düğününü görmek

Kahve falında ölen kişinin düğününü görmek bereketli yağmurlara, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, yokluk içine düşeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine inanılır.

Kahve falında ölen kişinin düğününü gördüyseniz:

  • Problemleriniz çözülemeyecek kadar zor değiller.

Kahve falında ölmüş kişinin düğününü görmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin düğününü görmek zararların yakında telafi edileceğine, kişinin kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli kişinin düğününü görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına delalet eder.

Kahve falında ölen kişinin düğününü görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün düğününü görmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine yorulur.

Kahve falında gelin ve düğün görmek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi düğünde görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında davetsiz düğüne gitmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kendisini işine veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top