Kahve falında aynadan korkmak

Kahve falında aynadan korkmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, nefsine yenileceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında aynadan korkmak gördüyseniz:

  • Biraz zorlayıcı etkiler altındasınız.

Kahve falında aynadan korkmak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına alamet eder.

Kahve falında ayna vermek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında puslu ayna görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kare ayna görmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında aynanın karşısında makyaj yapmak kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında ayna kırıldığını görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında aynada dişlerine bakmak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında tarak ve ayna görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top