Kahve falında aynada erkek görmek

Kahve falında aynada erkek görmek geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aynada erkek gördüyseniz:

  • Ya da bazı anlaşmaların devamlılığı konusunda endişeleriniz olabilir.

Kahve falında aynada erkek görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında kırık ayna almak bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayna istemek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aynada saçlarının beyazladığını görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında boy aynası görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine işarettir.

Kahve falında aynaya bakıp ağlamak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, elinin darlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında aynada saçını düzeltmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında aynada sırtını görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top