Kahve falında başkasının adet olduğunu görmek

Kahve falında başkasının adet olduğunu görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının adet olduğunu gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmamak ise, tam tersi etki yaratabilir.

Kahve falında arkadaşının adet kanı görmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, yanlış bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızının adet olduğunu görmek psikolojik olarak toparlanacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında çok adet olduğunu görmek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin adet olduğunu görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına işaret eder.

Kahve falında adetinin gelmesini görmek yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında adete girmek gözyaşının kuruyacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kadının adet kanı görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin adet kanını görmek yaşanan yokluğun biteceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top