Kahve falında adetinin gelmesini görmek

Kahve falında adetinin gelmesini görmek maddi durumunun düzeleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine delalettir.

Kahve falında adetinin gelmesini gördüyseniz:

  • Neler hissettiğinizi, niyetinizi veya neler sunabileceğinizi açıkça ortaya koymalısınız.

Kahve falında başkasının adet kanını temizlemek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine rivayet eder.

Kahve falında ilk defa adet olduğunu görmek maddi durumun düzeleceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına delalet eder.

Kahve falında yatakta adet kanı görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine delalet eder.

Kahve falında adet kanı yıkamak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını adetli görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında adet kanını yıkadığını görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında adet halini görmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adet kanını temizlemek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top