Kahve falında başkasını gelinlik içinde görmek

Kahve falında başkasını gelinlik içinde görmek umduğunu bulamayacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, onu doyasıya yaşayacağına, dertlerinin unutulacağına yorulur.

Kahve falında başkasını gelinlik içinde gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle yapacağınız konuşmalar hayatınızla ilgili olaylara farklı açılardan bakmanıza yardım edebilir.

Kahve falında gelinlik içinde ağlamak endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik içinde hamile görmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik içinde görmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini beyaz gelinlik içinde görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına yorulur.

Kahve falında başkasını gelinlik içinde görmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, gıybet edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik içinde olmak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine işarettir.

Kahve falında gelinlik içinde kendini görmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına yorulur.

Kahve falında kendini gelinlikler içinde görmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top