Kahve falında başkasından şeker almak

Kahve falında başkasından şeker almak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına delalet eder.

Kahve falında başkasından şeker almak gördüyseniz:

  • Sizi değişime zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında şeker kamışı görmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında şeker yemek görmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında ekşi şeker yemek bir sebeple işsiz kalınacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen kişiden şeker almak çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, merdiven atlayacağına inanılır.

Kahve falında renkli şeker yediğini görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında başbakandan şeker almak onları gücendireceğine ve çok kıracağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında misafir şeker görmek evliliğinde mutlu olacağına, eksiği kendinde bulacağına inanılır.

Kahve falında erimiş şeker görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top