Kahve falında başbakandan şeker almak

Kahve falında başbakandan şeker almak yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakandan şeker almak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren işlerle ilgilenmeniz sizi sorunlardan uzak tutabilir.

Kahve falında başbakandan şeker almak belalı insanlara denk geleceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında başbakana şeker vermek rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında başbakana anahtar vermek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş başbakan görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanla sofrada oturmak bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, zorlukları atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanın torununu görmek kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında başbakanın eşiyle konuşmak huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakan karısı görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top