Kahve falında başkasında yara görmek

Kahve falında başkasında yara görmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasında yara gördüyseniz:

  • Beklenmedik öneriler, teklifler veya hediyeler söz konusu olabilir.

Kahve falında karnından yaralandığını görmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş yara görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşli silahla yaralanmak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun yaralandığını görmek başarı için fırsatların artacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunda yara görmek anne babayla ters düşüleceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına inanılır.

Kahve falında dikilmiş yara görmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında her yeri yara görmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında yüzünde yara izi görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top