Kahve falında dikilmiş yara görmek

Kahve falında dikilmiş yara görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, hayatın düzene gireceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dikilmiş yara gördüyseniz:

  • Konuşmaktan kaçınmayın.

Kahve falında dikilmiş yara görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında çanta diktirmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında ölünün dikiş diktiğini görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, kinin ve nefretin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik bir yere çıkmak karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında dik merdivenden aşağı inmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ceviz fidanı diktiğini görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine delalet eder.

Kahve falında zeytin diktiğini görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında şalvar diktirmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top