Kahve falında kurumuş yara görmek

Kahve falında kurumuş yara görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine, çok büyük zararlar edileceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, aile saadetinin artacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş yara gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz, ticari ilişkiler veya sağlığınızla ilgili konularda belli bir adım atabilirsiniz.

Kahve falında kurumuş yara görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş orman görmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kurumuş çiçeğe su vermek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş kan lekesi görmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş nehir görmek kişinin hedeflediği işi alacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına inanılır.

Kahve falında baca kurumu görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, işlerine yeni işler katacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş ekmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine rivayet eder.

Kahve falında kurumuş dere görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top