Kahve falında başkasına rimel sürmek

Kahve falında başkasına rimel sürmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına rimel sürmek gördüyseniz:

  • Söz verdiyseniz fikir değiştirmeniz doğru olmayabilir.

Kahve falında mavi rimel sürmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirpiğine rimel sürmek yeni çalışmalara girişileceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kirpiklere rimel sürmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil rimel sürmek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, tamamlanmadan kalacağına işarettir.

Kahve falında kirpiklerine rimel sürmek üzüntü duyacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göze rimel sürmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına rimel sürmek terfi edeceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalettir.

Kahve falında gözlerine rimel sürmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top