Kahve falında yeşil rimel sürmek

Kahve falında yeşil rimel sürmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil rimel sürmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizde taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi şımartmış olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil rimel sürmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine rimel sürmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine yorulur.

Kahve falında kirpiklere rimel sürmek sorunların tarihe karışacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında başkasına rimel sürmek bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında kirpiklerine rimel sürmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendine rimel sürmek kalp kırıklığı olacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kirpiğine rimel sürmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında mavi rimel sürmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top