Kahve falında soket çorap görmek

Kahve falında soket çorap görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, dertlerinden kurtulacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soket çorap gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişikliklere daha fazla zaman ayırmalısınız.

Kahve falında soket çorap görmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında çorap giydirdiğini görmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağını çorapsız görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, yakında başlayacak aşk macerasına rivayet eder.

Kahve falında etek ince çorap görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin çorap verdiğini görmek kötü halin son bulacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına yorulur.

Kahve falında çorap bulmak elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, derde ve kedere düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağından çorap çıkardığını görmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakta siyah çorap görmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, en tepkedeki kimse olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top