Kahve falında bir erkekten çorap almak

Kahve falında bir erkekten çorap almak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkekten çorap almak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya diyetinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında erkek çorap görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah erkek çorabı görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğe çorap giydirmek eski enerjisini bulacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek çorabı almak herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni erkek çorabı görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kendi işinin sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında erkeğe çorap giydirmek dualarından hayır görmeyeceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına delalettir.

Kahve falında erkek çorabı giymek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında erkek bebek çorabı görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top