Kahve falında başkalarının çamaşırlarını yıkamak

Kahve falında başkalarının çamaşırlarını yıkamak gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, yüksek tahsil yapacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkalarının çamaşırlarını yıkamak gördüyseniz:

  • Başkalarına destek olmak ya da akıl vermek için kendi tarzınızın dışına çıkabilir, bazı konularda ödünler verebilirsiniz.

Kahve falında başkalarının çamaşırlarını yıkamak ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında leğende çamaşır yıkamak kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine yorulur.

Kahve falında ölen birinin çamaşırını yıkamak isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında annenin çamaşır yıkadığını görmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında çamaşır elde yıkamak aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ırmakta çamaşır yıkamak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine inanılır.

Kahve falında bebek çamaşırı yıkamak mutluluk dolu bir döneme girileceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına yorulur.

Kahve falında küvette çamaşır yıkamak kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top