Kahve falında ölen birinin çamaşırını yıkamak

Kahve falında ölen birinin çamaşırını yıkamak büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, üstün başarılar alacağına, ümitlerinin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen birinin çamaşırını yıkamak gördüyseniz:

  • Bir kezz daha gözden geçirebilirseniz kendinize olan güveninizi geri kazanabilirsiniz.

Kahve falında hamamda çamaşır yıkamak yaşam enerjisini geri kazanacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının çamaşır yıkadığını görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli suda çamaşır yıkamak zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, maddi anlamda güç kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elle çamaşır yıkamak sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına delalet eder.

Kahve falında başkasının evinde çamaşır yıkamak gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında ölü çamaşırı yıkamak aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına delalet eder.

Kahve falında ölünün çamaşır yıkadığını görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birinin çamaşırını yıkamak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top