Kahve falında başkaları tarafından öldürülmek

Kahve falında başkaları tarafından öldürülmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, aşama kaydedeceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, deniz aşırı işler yapılacağına yorulur.

Kahve falında başkaları tarafından öldürülmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, maddi durumunuz veya yapılacak anlaşmalar açısından gerçekten önemli zamanlardasınız.

Kahve falında başkaları tarafından öldürülmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka biri tarafından bıçaklanmak işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkaları tarafından kaçırılmak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkaları tarafından kovalanmak kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine işaret eder.

Kahve falında başka biri tarafından boğulmak iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka biri tarafından öpülmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine yorulur.

Kahve falında başka biri tarafından kovalanmak yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, büyük bir servete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında birisi tarafından öldürülmeye çalışılmak yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top