Kahve falında başka biri tarafından öpülmek

Kahve falında başka biri tarafından öpülmek sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka biri tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Siz evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle lişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Kahve falında başka biri tarafından bıçaklanmak sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunlarının sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında başkaları tarafından kovalanmak mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında başkaları tarafından öldürülmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka biri tarafından kovalanmak kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında başka biri tarafından öpülmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkaları tarafından kaçırılmak fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, ilişkilerin noktalanacağına işaret eder.

Kahve falında başka biri tarafından boğulmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek balığı tarafından öldürülmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top