Kahve falında başka birinin burnunu görmek

Kahve falında başka birinin burnunu görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, büyük paralar kazanacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, umutlarının yarım kalmayacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin burnunu gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri, haberleri ya da aklınıza gelen fikirleri doğru değerlendirmeniz durumunda fayda sağlayabilirsiniz.

Kahve falında başka birinin burnunun kanadığını görmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında başka birinin burnunu görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnunun küçüldüğünü görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnunu çarpmak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan irin çıkarmak rızkın genişlemesine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına rivayet eder.

Kahve falında burnu büyümek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin burnunu kırmak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının burnu kanamak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top