Kahve falında birinin burnunu kırmak

Kahve falında birinin burnunu kırmak sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, mutluluğunun büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına işarettir.

Kahve falında birinin burnunu kırmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik veya kaçınılması zor gelişmeleri akışına bırakmalısınız.

Kahve falında burnunu kırmak ilim irfan öğreneceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin burnunu kırmak özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında bulgur bugday görmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında burnunu karıştırdığını görmek sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya inanılır.

Kahve falında burnu sargılı görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında burnunun yara olduğunu görmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına delalettir.

Kahve falında burnundan solucan çıkarmak çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlarını bitireceğine alamet eder.

Kahve falında burnundaki sümükleri temizlemek istediği projeleri yapamayacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top