Kahve falında ağlamak ve kavga etmek

Kahve falında ağlamak ve kavga etmek hayır getirecek yollara girileceğine, geleceğin güzel olacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, manevi rahatlamaya erileceğine yorulur.

Kahve falında ağlamak ve kavga etmek gördüyseniz:

  • Haddini aşan cümleler, ağızdan kaçan laflar veya sert cümleler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında kavga etmek ve ağlamak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle kavga edip ağlamak fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına işarettir.

Kahve falında ağlamak ve kavga etmek fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında kavga edip ağlamak yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ağlamak sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavga etmek ağlamak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavga edip ağladığını görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavga ederken ağlamak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top