Kahve falında kavga etmek ağlamak

Kahve falında kavga etmek ağlamak falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavga etmek ağlamak gördüyseniz:

  • Hayata olumlu bakmanız, iş hayatında, ticarette, finansal alanlarda veya kültürel başlıklı konularda başarı vaat ediyor.

Kahve falında biriyle kavga edip ağlamak yeni bir alışkanlık edinileceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına delalettir.

Kahve falında kavga edip ağladığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kavga ederek ağlamak girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavga etmek ve ağlamak kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına inanılır.

Kahve falında kavga edip ağlamak de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında ağlamak kavga etmek parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, düşmanların çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında kavga etmek ağlamak dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağlamak ve kavga etmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top