Kahve falında başka birini yıkamak

Kahve falında başka birini yıkamak sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, özlemelerin son bulacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birini yıkamak gördüyseniz:

  • Maddi iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında başka birini yıkamak hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, iftiraya maruz kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin bulaşık yıkadığını görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine delalettir.

Kahve falında başkalarının çamaşırlarını yıkamak yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında başka evde bulaşık yıkamak gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, galibiyet kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin saçını yıkamak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına alamet eder.

Kahve falında evi başka yere taşımak kulluk görevini ihmale edeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında hanımını başka erkekle görmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin nikahını görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top