Kahve falında baş açık görmek

Kahve falında baş açık görmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, kötü haberler alınacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baş açık gördüyseniz:

  • Evinizde keyifli veya konforu arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında başı açık namaz kıldığını görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açık başla namaz kılmak bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, canının kıymetini bileceğine delalet eder.

Kahve falında eşini başı açık görmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına inanılır.

Kahve falında başı açık kadın görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camiye başı açık girmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baş açık kuran okumak yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında başı kapalı birini açık görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında başı açık olmak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top