Kahve falında başbakanla karısını görmek

Kahve falında başbakanla karısını görmek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, ona kavuşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, amaçlarına nail olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanla karısını gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz konularda biraz rahatlamalısınız.

Kahve falında başbakanla karısını görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanın karısı olduğunu görmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında başbakan karısını görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında başbakan ve karısını görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanı ve karısını görmek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında başbakan karısı görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanın karısını görmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında karısını sevmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top