Kahve falında başbakanın karısını görmek

Kahve falında başbakanın karısını görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, güvensizlik duymaya, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına işarettir.

Kahve falında başbakanın karısını gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz rekabetin nelere yol açabileceğini görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında başbakan karısını görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanla karısını görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanın karısını görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı tabir olunur.

Kahve falında başbakan ve karısını görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında başbakanı ve karısını görmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanın karısı olduğunu görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakan karısı görmek kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında karısının araba sürdüğünü görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top