Kahve falında başbakanın yakınını görmek

Kahve falında başbakanın yakınını görmek hakkıyla kazanca, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, yanlış seçimler yapacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanın yakınını gördüyseniz:

  • Çözüme kavuşmamış bazı konular sizin lehinize bir seyir izleyebilir.

Kahve falında başbakanın yakınını görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına delalet eder.

Kahve falında başbakana yakın olmak itibarın sarsılacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanla yakınlaşmak hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında başbakanın boynuna sarılmak plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına delalettir.

Kahve falında başbakandan iş istemek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında başbakan olduğunu görmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında camide başbakanı görmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında başbakanla aynı masada oturmak hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top