Kahve falında başbakanın elini öpmek

Kahve falında başbakanın elini öpmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizi hızlandırmak ya da bazı girişimlerinizden kaçmak istiyorsanız doğru kontaklara sahipsiniz.

Kahve falında başbakan eli öpmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanın elini öpmek kazançlı adımlar atılacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına yorulur.

Kahve falında başbakanı elini öpmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakan öpmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında başbakanı öpmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakana el sallamak toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanın elini öptüğünü görmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakanın elini sıkmak iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top