Kahve falında başbakanın elini öptüğünü görmek

Kahve falında başbakanın elini öptüğünü görmek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, varlıklı kimse olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanın elini öptüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler başarısızlıklarını size yüklemeye çalışıyor olabilir.

Kahve falında başbakanın elini sıkmak işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine işaret eder.

Kahve falında başbakanla el sıkışmak bol rızık ve para sahibi olacağına, heveslerin söneceğine işarettir.

Kahve falında başbakan eli öpmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine işaret eder.

Kahve falında başbakanın elini öpmek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakan eli tutmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine alamet eder.

Kahve falında başbakan el sıkışmak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında başbakan elini sıkmak sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanın eline su dökmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top