Kahve falında başbakanı güleryüzlü görmek

Kahve falında başbakanı güleryüzlü görmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında başbakanı güleryüzlü gördüyseniz:

  • Parasal konuları veya iş birliklerini ya da kariyerinizi ilgilendiren konularda yaşanan tıkanıklık veya terslikler sona eriyor.

Kahve falında başbakanı güleryüzlü görmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakana ikramda bulunmak hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakandan ödül almak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanın oğluyla evlenmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında devletin başbakanını görmek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanla evli olduğunu görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinde başbakanı görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanın boynuna sarılmak çok zor günler geçirileceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top