Kahve falında ölmüş başbakan görmek

Kahve falında ölmüş başbakan görmek anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, hırsızlık yapacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş başbakan gördüyseniz:

  • Belli talepler söz konusu olabilir.

Kahve falında başbakanla yatmak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanla aynı masada oturmak çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakanı koruduğunu görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında başbakanımızı görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında başbakana kahve vermek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanla kavga ettiğini görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına yorulur.

Kahve falında başbakanın korumasını görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanla camiye gitmek gayrimenkul sahibi olunacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top