Kahve falında bardak hediye almak

Kahve falında bardak hediye almak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına alamet eder.

Kahve falında bardak hediye almak gördüyseniz:

  • Sıkıştığınız anda ise gevşeyip sakin kafayla düşünmeye çalışın.

Kahve falında hediye bardak görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında bardak hediye almak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında bardak hediye edildiğini görmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çay bardağı hediye almak kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam bardak hediye almak güzel ve hayırlı günler geçireceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına işaret eder.

Kahve falında bardakta su görmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden bardak almak çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında yarım bardak çay görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top