Kahve falında bardakta su görmek

Kahve falında bardakta su görmek hayır işleri yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına alamet eder.

Kahve falında bardakta su gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bir kadın canınızı sıkabilir.

Kahve falında bir bardak su ikram etmek fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık bardaktan su içmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında bardakla su ikram etmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir bardak su içmek hastalanacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir bardak soğuk su içmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine işarettir.

Kahve falında çeşmeden bardakla su içmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine tabir olunur.

Kahve falında birisine bir bardak su vermek dertlerinin günden güne artacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında bardak dolusu su içmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top