Kahve falında balkonda yılan görmek

Kahve falında balkonda yılan görmek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, feraha ereceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, mevki kazanacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında balkonda yılan gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olması olsılığı yüksek veya siz duygularınızı göstermek istiyorsunuz.

Kahve falında balkonda yılan öldürmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, büyük kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı balkondan atmak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında balkonda yılan görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkonda tuvaletini yapmak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkonda halı yıkamak tekin olmayan işlere girileceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunu balkondan düşürmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının balkondan düştüğünü görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan kedi atmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top