Kahve falında babasının balkondan düştüğünü görmek

Kahve falında babasının balkondan düştüğünü görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, hayatının da kolaylaşacağına işaret eder.

Kahve falında babasının balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Küçük şeylerin sizi rahatsız etmesine veya anlaşmazlıklara neden olmasına izin vermeyin.

Kahve falında babasının balkondan düştüğünü görmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına alamet eder.

Kahve falında bir bebeğin balkondan düştüğünü görmek işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına inanılır.

Kahve falında bebeğin balkondan düştüğünü görmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında balkondan düşen çocuğu kurtarmak kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan bebek düşürmek yeni duygular tadacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan düşen birini kurtarmak işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunu balkondan düşerken görmek kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına işarettir.

Kahve falında bebeği balkondan düşürmek sevinç ve sürura, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top