Kahve falında balkonda toprak görmek

Kahve falında balkonda toprak görmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, işinden ve parasından olacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında balkonda toprak gördüyseniz:

  • Bazı sırların ortaya çıkması sizde rahatlama sağlayabilir, kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz.

Kahve falında evin balkonunda toprak görmek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkonda toprak görmek mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, aksiliklerin baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında başkasının balkondan düştüğünü görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında balkonda güneşlenmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında balkonu yıkık ev görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkonda şarkı söylemek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan sarkmak yeni projelere atılacağına, çıkmaza düşeceğine yorulur.

Kahve falında anneyi balkonda görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top