Kahve falında balkonda güneşlenmek

Kahve falında balkonda güneşlenmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında balkonda güneşlenmek gördüyseniz:

  • Henüz imzalar atılmadan veya bağlayıcı sözler verilmeden bir anlaşmaya, düzenlemeye ya da plana inatla bağlı kalmak doğru olmayabilir.

Kahve falında balkonda güneşlenmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında güneş ve yağmur görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına yorulur.

Kahve falında güneşin tersten battığını görmek ticaretin büyüyeceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına alamet eder.

Kahve falında ay ve güneşi beraber görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına inanılır.

Kahve falında güneş resmi görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güneş ay yıldız görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, hayallerinin yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında güneşin dünyaya yaklaştığını görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında güneşi kırmızı görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top