Kahve falında balkonda komşu görmek

Kahve falında balkonda komşu görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında balkonda komşu gördüyseniz:

  • Bazı isteklerinizi ya da girişimlerinizi engellemeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında komşunun balkondan düştüğünü görmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında komşunun balkonunu görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine işaret eder.

Kahve falında balkonda komşu görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında eve balkon yaptırmak hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına delalettir.

Kahve falında balkondan tırmanmak hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan düşerken görmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında balkonda halı yıkamak zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının balkondan düştüğünü görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top