Kahve falında balkondan düşerken görmek

Kahve falında balkondan düşerken görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, işleri yoluna sokacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan düşerken gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirebilmek için gereken gayreti sarfetmelisiniz.

Kahve falında balkondan düşen bebek görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşin balkondan düştüğünü görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına alamet eder.

Kahve falında balkondan düşen çoçuk görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, kendini yiyip bitireceğine yorulur.

Kahve falında balkondan düşeceğini görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında balkondan düşen kadın görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kişinin balkondan düştüğünü görmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kendini balkondan düşerken görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkondan aşağı düşen birini görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top