Kahve falında güneşin dünyaya yaklaştığını görmek

Kahve falında güneşin dünyaya yaklaştığını görmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, resmi bir göreve getirileceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, huzurunun kaçacağına delalet eder.

Kahve falında güneşin dünyaya yaklaştığını gördüyseniz:

  • Toplum hayatında güçlü bir kimlik sağlayabilmek için, parasal konulara ağırlık vereceksiniz.

Kahve falında güneş ve dünya görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güneşin dünyaya çarptığını görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine delalet eder.

Kahve falında güneşin dünyaya yaklaştığını görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir dünya görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında dünyanın yıkılacağını görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dünya üzerinde yürümek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında dünyayı karanlık görmek elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına işarettir.

Kahve falında öteki dünyayı görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top