Kahve falında zeytin ve zeytinyağı görmek

Kahve falında zeytin ve zeytinyağı görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalet eder.

Kahve falında zeytin ve zeytinyağı gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalacağınız sorunlar veya sorun yaratan kişilerle başa çıkabilmek için sözlerinizi tutmanız gerekiyor.

Kahve falında zeytin zeytinyağı görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına alamet eder.

Kahve falında zeytin ve zeytinyağı görmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında şişede zeytinyağı görmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine yorulur.

Kahve falında zeytinyağı almak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında zeytinyağı dökmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, ele güne muhtaç olacağına tabir olunur.

Kahve falında zeytinyağında yüzmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine rivayet eder.

Kahve falında zeytinyağı aldığını görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye zeytinyağı vermek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top