Kahve falında zeytinyağı dökmek

Kahve falında zeytinyağı dökmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, kazançlı işlere girileceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında zeytinyağı dökmek gördüyseniz:

  • Geleceğinizi olumsuz etkileyebilecek hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında zeytinyağı dökmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine alamet eder.

Kahve falında zeytinyağı taşımak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine yorulur.

Kahve falında zeytinyağı doldurmak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine işaret eder.

Kahve falında zeytinyağının döküldüğünü görmek fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine zeytinyağı vermek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zeytinyağı satmak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında şişeye zeytinyağı doldurmak iyi geçineceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zeytinyağı çıkarmak gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top