Kahve falında yüzünü beyazlamış görmek

Kahve falında yüzünü beyazlamış görmek huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, dertlerinin biteceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına yorulur.

Kahve falında yüzünü beyazlamış gördüyseniz:

  • Kısa masafeli yolculuklar ya da ziyaretler belli anlaşmaların neticelenmesinde veya belli kararlar almanızda etkili olabilir.

Kahve falında yüzünde beyaz lekeler görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına işarettir.

Kahve falında yüzünü beyaz görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kendi yüzünü beyaz görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz yüzlü bebek görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına işarettir.

Kahve falında yüze beyaz krem sürmek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünde beyaz leke görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz yüzlü erkek bebek görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yüzlü kadın görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top