Kahve falında yüzünü beyaz görmek

Kahve falında yüzünü beyaz görmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü beyaz gördüyseniz:

  • Sorunları tek tek ele alırsanız başarabilirsiniz.

Kahve falında beyaz yüzlü erkek bebek görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının yüzünü beyaz görmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz yüzlü adam görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında kendi yüzünü beyaz görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz yüzlü erkek görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde beyaz leke görmek kafasını toparlayamayacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin yüzünü beyaz görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yüzün beyaz olduğunu görmek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top