Kahve falında yüz öpmek

Kahve falında yüz öpmek yenilenme yaşayacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüz öpmek gördüyseniz:

  • Kendinize karşı da dürüst olun.

Kahve falında yüz öpmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü öpmek ters giden olayların düzeleceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin yüzünü öpmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü yüzü öpmek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın yüzünü öpmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği yanağından öpmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında tanıdığı birini öpmek kötülüklere gözünü kapatmaya, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında genç bir kızı dudağından öpmek tüm sıkıntıların giderileceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top