Kahve falında ölmüş birinin yüzünü öpmek

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü öpmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, malların artacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü öpmek gördüyseniz:

  • Çalışma hayatınıza paralel olarak işinizle ilgili birtakım sosyal faaliyetlere katılmanız çok daha olumlu bir gelişme sağlayabilir.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü öpmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü yüzü öpmek ruhunu güzelleştireceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babanın yüzünü öpmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin yüzünü öpmek yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine tabir olunur.

Kahve falında yüz öpmek çok yıpranacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen annesinin elini öpmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında yabancı erkek öpmek istihdam edeceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına yorulur.

Kahve falında baba el öpmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top