Kahve falında yumruk sıkmak

Kahve falında yumruk sıkmak dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, sorunsuz geçeceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, kalp kırmayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yumruk sıkmak gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun gerilimlerin sizi etkilemesine ya da duygusal ilişkilerinize yansımasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında yumruğunu sıkmak uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumruk sıkmak sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, ruhunu güzelleştireceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşına yumruk atmak başarı elde edeceğine, umutlanacağına delalettir.

Kahve falında yumrukla dövmek çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumrukla kavga etmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında burnuna yumruk atmak çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına işarettir.

Kahve falında kadına yumruk atmak sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yumrukla adam dövmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top